Xi - Expertise - Cursussen - Prijzen en voorwaarden

Cursus(bege)leiders

De meeste cursussen worden gegeven door Pieter Dekker. Hij heeft hierin een ruime praktijkervaring. Er zijn geen voltijds leraren - alle cursusleiders werken in projectverband vrijwel dagelijks met de technieken die in de cursussen aan bod komen. Sommige cursussen worden deels gegeven door experts van buiten Xi, met wie wij al jaren samenwerken.

Naast de cursusleider is er steeds minimaal een tweede persoon aanwezig voor het begeleiden van de praktijk-opdrachten.

Deelnemers

Tenzij anders aangegeven zijn alle cursussen geschikt voor groepen van maximaal 6-8 personen.

Praktijkoefeningen

Praktijkoefeningen worden allemaal onder intensieve begeleiding in kleine groepen uitgewerkt - niemand wordt dus 'in het diepe gegooid'. De cursussen vereisen geen specifieke vooropleiding, hoewel affiniteit met technische zaken en programmeerervaring heel nuttig zullen zijn.

Maatwerk cursussen

Maatwerk cursussen, specifiek afgestemd op het gebruik binnen de doelgroep, kunnen in overleg met de opdrachtgever verzorgd worden. Hiervoor gelden afwijkende tarieven.

Tarieven

Voor onze tarieven kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Normaal gesproken worden de cursussen op het Xi-kantoor gehouden, maar on-site cursussen zijn ook mogelijk. De meeste cursussen duren 1-2 dagen (10:00-16:00 - afwijkende begintijden zijn mogelijk in overleg met opdrachtgever en deelnemers).